top of page

UW KIND BIJ ONS...

Gewoon 'gewoon', maar dan toch net even anders..

 

Wij zijn van mening dat alle kinderen een thuis verdienen. Een veilige warme plek waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn. Waar niet wordt geoordeeld en waar ze kunnen groeien door te ontdekken. Waar er mensen zijn die naast ze staan. Soms is het goed voor een kind of voor zijn/haar omgeving om even een uitstapje te maken, even een klein beetje afstand te nemen van thuis. Wat zou er dan fijner zijn dan een plek die lijkt op thuis? Een plek met andere kindjes, met en zonder beperkingen, waar het gewoon 'gewoon' is, maar dan toch net even anders...

Elke dag opnieuw

 

Als geen ander weten wij, Raymond en Jantien Werts, wat het betekent om een kind met een beperking te hebben. Toen onze zoon Arne in 2009 geboren werd, stond binnen enkele maanden onze wereld op zijn kop. Ons toekomstbeeld veranderde compleet en veel van onze dromen zagen we als sneeuw voor de zon verdwijnen. Elke dag ondervinden we de mooie en moeilijke momenten die ons leven met Arne kenmerken. We zijn er door getekend, want het leven met Arne is soms zwaar. Maar wat voelen we ons rijk met Arne in ons midden. Hij houdt ons een spiegel voor en raakt ons zoals geen ander ons raken kan. Door hem zien we de wereld door een andere bril, kunnen we genieten van kleine dingen en zijn we een beter mens geworden. Elke dag opnieuw...

 

In de 'Zorg-Villa' XS nader toegelicht

 

- In de zorg: wij staan altijd met 1 been in de zorg, wij weten wat het is om een kind met een beperking te hebben. Daarnaast is Ray al 20 jaar begeleider van beroep en heeft hij heeft ook als professional veel ervaring met kinderen/jong volwassenen met allerhande beperkingen.

- De 'Zorg-Villa': wij bieden uw kind in plek bij ons thuis, in onze 'villa' in Beers waar wij de zorg en begeleiding aan uw kind bieden.

- XS: kleinschalig, maar ook voor 'kleine' mensen (kinderen van 4-21 jaar).

VAN START

15 april 2016 hebben we de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. Na maanden van hard werken is onze ‘Zorg-Villa' XS nu helemaal klaar. Per 1 januari zijn we vol van start gegaan. 2017 wordt het jaar van onze kindjes! 

Wie zijn wij?
Zorg-Villa XS
Kernwaarden
Overige informatie
bottom of page