Vragen staat vrij, u kunt altijd even contact opnemen.

Wat u nog meer moet weten....

Hoe vaak kan mijn kind bij jullie komen?

 

Met betrekking tot de logeeropvang kijken we gezamenlijk naar uw wensen en onze mogelijkheden. De opvang gaat altijd door met als uitzondering 1 week in de meivakantie, 2 weken in de zomervakantie en de week tussen kerst en oud en nieuw. De vrijdag van de vierdaagse zijn wij niet bereikbaar omdat de route van de vierdaagse langs onze Zorg-Villa loopt en zijn we dus gesloten. In incidentele gevallen is eenmalige opvang mogelijk. 

 

Mijn kind kan niet komen…

 

Wanneer uw kind ziek is, kunt u zich afmelden voor 8.00 ’s ochtends. Deze eerste dag rekenen wij het reguliere tarief, wanneer uw kind langer ziek is worden geen verdere kosten in rekening gebracht. Graag horen wij bijtijds wanneer wij uw kind weer mogen verwelkomen.

Mocht u kind gepland afwezig zijn voor kortere of langere tijd, bijvoorbeeld in het geval van een ziekenhuisbezoek of een vakantie, dan horen wij dat graag  uiterlijk 2 weken van te voren zodat andere kindjes wellicht eenmalig kunnen komen spelen.

Welke dagen zijn beschikbaar?

 

  • Er is een mogelijkheid om te blijven logeren van de vrijdag op de zaterdag. Dit is dan van vrijdag 13.00 tot en met zaterdagmiddag 17.00.

  • In overleg kan worden besproken of er mogelijkheden zijn voor opvang op andere dagdelen.